Image

Tittel: Cold War

Se Cold War Online

Bruk koblingene nedenfor for å se Cold War full film online stream

Klikk her for å se: https://123movs.xyz/no/?film=9#gerardwarrener121318

.

.

.

.

.

Det første kommersielle streamingproduktet dukket opp i slutten av 1992, og ble kalt StarWorks og aktivert på forespørsel MPEG-1 fullfilmsvideoer for å bli tilfeldig tilgjengelig på bedriftens Ethernet-nettverk. Starworks var fra Cold War Starlight Networks, som også pionerer live video streaming på Ethernet og via Internet Protocol over satellitter med Hughes Network Systems.

Andre tidlige selskaper som opprettet streaming media teknologi inkluderer RealNetworks Cold War (såkalt Progressive Networks) og Protocomm begge før bred spredning av World Wide Web-bruk, og når weben ble populær på slutten av 90-tallet, ble streaming av video på Internett blomstret fra Cold War oppstart som VDOnet , kjøpt av RealNetworks, og Precept, kjøpt av Cisco.

Microsoft utviklet en mediaspiller kjent som ActiveMovie i 1995 som tillot streaming media og inkluderte et proprietært streamingformat, som Cold War var forløperen til streamingfunksjonen senere i Windows Media Player 6,4 i 1999. I juni 1999 introduserte Apple også et streaming mediaformat i sin QuickTime 4-programmet.

Det ble senere også utbredt Cold War på nettsteder sammen med RealPlayer og Windows Media streamingformater. De konkurrerende formatene på nettsteder krevde hver bruker å laste ned de respektive programmene for streaming og resulterte i at mange Cold War brukere måtte ha alle tre programmene på datamaskinen for generell kompatibilitet. Cold War

se film på nettet Cold War

krim filmer

filmer 2010

filmer fra 90 tallet

Cold War Online Stream

norske filmer på nett gratis Cold War

eritrean film

romantiske komedier 2014

italienske filmer

Cold War leie filmer på nett

sexy filmer

Image